Dupa „Saptamana Europeana a Mobilitatii”, membrii AJCSPH sunt asteptati la Cupa Geamby

0
104

Dupa ce am sarbatorit impreuna de celelalte structuri sportive din oras „Saptamana Europeana a Mobilitatii” (16 – 22 septembrie), membrii Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap sunt invitati pe 24 si 25 septembrie la Cupa Geamby, iar pe 26 la un spectacol oferit de prietenii nostri elevi din Medgidia coordonati de domnul profesor Mititelu.

Competitia de rummy se va disputa marti dupa-amiaza la Clubul din Tomis 3, iar turneele de simplu si dublu la tenis de masa vor incepe miercuri de la orele 13:30 la Centrul de zi Arka.

Partenerii evenimentului sunt: Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta, Centrul de zi Arka si Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive.

Cupa Geamby face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

Si cum pe data de 26 septembrie il serbam pe presedintele asociatiei, domnul Ion Gembasanu, ii uram inca de pe acum „La Multi Ani cu bucurii, sanatate si multe trofee castigate!”

Succes tuturor participantilor, pe care ii asteptam in numar cat mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here