Meciuri pline de suspans la Cupa Verii AJCSPH la tenis de masa

0
46

In perioada 11 – 12 iulie 2019 s-a disputat la Centrul de zi Arka Cupa Verii la Tenis de Masa a Asociatiei Judetene Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap. 16 concurenti paralimpici si-au disputat trofeele si medaliile puse in joc, intr-o atmosfera caracterizata de sportivitate si voie buna. In final, la capatul unor partide foarte disputate, pline de suspans, premiantii lunii iulie au fost:

Turneul de simplu:
Locul I – Banciu George – jucator in scaun rulant, aflat la al doilea titlu consecutiv;

Locul II – Palabuiuc Radu;

Locul III – Dascalu Anisoara;

Locul IV – Gheorghe Marian.

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori.

(PROVERB JAPONEZ)

Turneul de dublu:

Locul I – Palabuiuc Radu & Severin Bogdan;

Locul II – Banciu George & Smau Luminita – jucatori in scaun rulant;

Locul III – Dascalu Anisoara & Gembasanu Ion – jucator in scaun rulant;

Locul IV – Pribaga Ionut & Abdula Ergean.

„Felicitari tuturor laureatilor, iar in cap de lista l-as pune pe Banciu George, jucator in scaun rulant, aflat la al doilea trofeu consecutiv. Asta inseamna ca si ceilalti concurenti care primesc, de asemenea, felicitarile si toata sustinerea mea trebuie sa-si mai ridice putin nivelul de joc pentru a fi si mai competitivi. Pe viitor avem in vedere chiar colaborarea cu un antrenor de tenis de masa, care sa ne indrume macar o data pe saptamana.

Multumesc gazdei noastre traditionale, Centrului de zi Arka, dar si partenerilor traditionali AJCSPH care ne sustin luna de luna la aceste actiuni sportive: Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta si ONG-ului Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive”, a spus la finalul turneelor domnul Ion Gembasanu, presedintele Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap.

Cupa Verii la tenis de masa face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here