Cupa Verii debuteaza luni, 8 iulie, la Delfinariul din Constanta

0
54

Asociatia Judeteana Constanta a Sportului Persoanelor cu Handicap va organiza incepand de luni, 8 iulie 2019, Cupa Verii la jocurile de societate, dupa urmatorul program:

  • Luni, 8 iulie – RUMMY;
  • Marti, 9 iulie – TABLE;
  • Miercuri, 10 iulie – DARTS.

Concursurile se vor desfasura in premiera in incinta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta (Delfinariu, in limbajul constantenilor), intalnirea membrilor asociatiei fiind fixata pentru orele 13:30, in fata intrarii.

„Multumim din suflet conducerii CMSN Constanta pentru gazduire. Astfel, persoanele cu dizabilitati din oras vor avea ocazia sa-si ocupe in mod placut timpul in aer liber, aceste jocuri de societate fiind gandite, de asemenea, pentru a le ajuta sa se integreze in societate. Multumirile noastre se indreapta si spre partenerii nostri taditionali, Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta si Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive. Le doresc mult succes la aceste jocuri tuturor participantilor, pe care ii astept in numar cat mai mare!”, a declarat domnul Ion Gembasanu, presedintele Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului Persoanelor cu Handicap.

Urmatorul eveniment sportiv va incepe, de asemenea, la mijlocul acestei saptamani: Cupa Verii tenis de masa, programata in zilele de 11 si 12 iulie. Joi, 11 iulie, se va disputa turneul de simplu, iar vineri, 12 iulie, concursul de dublu. Locatia este Centrul de zi ARKA (soseaua Industriala, numarul 2), iar ora de incepere este 14:00.

Aceste actiuni fac parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here