Cupa Danubius – o noua provocare pentru sportivii constanteni cu dizabilitati

0
41

Provocare trecuta cu succes de membrii Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoanele cu Handicap, coordonati de Ion Gembasanu.

„We do not remember days, we remember moments” (Cesare Pavese)

In perioada 16 – 18 Mai a avut loc la Galati Cupa Danubius, prilej pentru peroanele cu dizabilitati din toata tara sa se intreaca pe diferite ramuri sportive: tenis de masa, atletism (aruncarea greutatii, aruncarea sulitei, viteza 100m, viteza 200m), powerlifting, pescuit sportiv.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 4-1.jpg

AJCSPH Constanta s-a prezentat la aceste intreceri cu 9 sportivi paralimpici, majoritatea dintre acestia impunandu-se sau fiind medaliati la probele la care au luat startul. Palabuiuc Raducu (locul I la aruncarea sulitei si powerlifting), Ali Erchin Liviu (locul I la proba de 200m), Smau Luminita (locul I la tenis de masa), Gembasanu Ion (locul I la powerlifting), Nitu Dan (locul I la sulita) sau Pribaga Ionut (locul al III-lea la sulita) au adus puncte importante pentru constantenii condusi de Ion Gembasanu, care la final au ocupat un meritoriu loc 4 in clasamentul pe echipe, cu 236 de puncte. La acest eveniment sportiv paralimpic organizat de Sporting Club Galati au participat nu mai putin de 15 astfel de grupari sportive.

Felicitari atat lor, cat si clubului organizator si mult succes in continuare!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 2.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here